Sziasztok!
Írok kicsit a napunkról.. Hosszú lesz..
- Hajnali 1: alszom, mikor a Macska fölugrik a hasamra, és hízelegni kezd. (Mindent pozitívan kellene látni: Ez igazán remek, a Macs örül nekem, dorombszóra elaludni különben is kellemes…)
- Hajnali 3: alszom, mikor a Macska fölugrik a hasamra, és hízelegni kezd. (Mindent pozitívan kellene látni: Ez igazán remek, a Macs örül nekem, dorombszóra elaludni különben is kellemes...)
- Hajnali 6: Macs jó érzékkel mm pontossággal belenyúl a kisujjamon abba a rémes karmolásba, amit pénteken adott, és amire én már ránézni sem igen mertem. (Pozitívum1: elősegítette a gyulladás természetes öntisztulását- ehhez én úgyis gyáva voltam… Pozitívum2: még sosem pattantam ki ilyen gyorsan reggel az ágyból..)
- Hajnali ½ 7: „Alattomos pofon 1”: Hátulról, nekifutásból a térdhajlatomba kapok egy pofont, beroggyan a lábam, végigöntöm magamon a kávét.. (Pozitívum1: nem volt olyan forró, hogy leforrázzam a hasam… Pozitívum2: egész jól kijött a szép fehér pizsimből.. )
- Reggel 7 körül: Zuhanyozok, a Macs kertészkedik. A búzáját földestől kiszedi a cserépből, és a felét átülteti a cipőmbe.. (+: végülis… Így tényleg szebb.)
- A mosás, takarítás miatt fél órás késéssel indulok (+: legalább a reggeli dugó sűrűjéből kimaradok)
- Míg én a mhelyemen vagyok:
- 2 sor könyv kiborogatása a könyvespolcról (+: Könnyen visszarakosgatható..)
- A számítógépes ketyeréimet tartalmazó doboz leborítása, a tartalmának szétjátszása. (+: Na erre még nem jöttem rá..)
- Búza cserépből történő kicibálása, a földet a nappali padlóján széttapicskolva. (+: már úgyis legelhető az újabb adag.)
- A vicces fa macskaszobor feldöntése (+: nincsenek többezer éves kínai vázáim.)
- Hazaérek: Kárrendezés, Macskával való játék; hogy jól lefárasszam, és végre hagyjon aludni éjszaka..
- Vacsora (mármint az enyém): Macs a konyhából kirakva. Halkan beoson, és „Alattomos pofon2”: A szék háttámlájáról, suttyomban!!! Eredmény: 2 cm-es vérző karmolás a homlokomon. (+: de még mindig jobb, mintha fél éven belül harmadszor kellene rohannom a János kórház szemészeti ügyeletére…)
- Míg én a fürdőszobában a homlokomat tunkolom svédcseppel, és győzködöm magam a pozitív hozzáállás fontosságáról, Mirci lenyomja a konyhaajtó kilincsét, és nekiáll elfogyasztani a félbehagyott sült gyöngyi-lábat.. (+: úgyis mindig aggódom, hogy gizda, most legalább belakott..)
Itt tartottunk akkor, mikor úgy döntöttem, hogy mesélek Nektek kicsit… És a napnak még nincs vége?!
![08blink.gif [8.]](./images/smilies/blink.gif)